İSTANBUL / KAĞITHANE - Hamidiye İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Mezun öğrencilerimiz Mehmet Emin ÇOLAK ve Oruç KARAMUSTAFAOĞLU tarafından 8.sınıf öğrencilerimize sınava hazırlık yöntemleri ve sınavda süreyi verimli kullanma konulu seminer verilmiştir.

Şbt

Eğitim öğretim hayatının başarılı bir şekilde yerine getirilmesi için gerekli koşullardan bir tanesi de; iyi görmektir. Bu sebeple okulumuzda 5.sınıf öğrencilerine görme yönünden tarama yapılması amacıyla 'Snellen Göz Tarama Testi' uygulanmıştır. Görme kusuru olduğu tespit edilen öğrencilerin velileri bilgilendirilerek, göz doktoruna yönlendirilmiştir.

Şbt

Dünya Arapça Günü kapsamında Arapça dersi öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından tiyatro ve koro gösterisi düzenlenmiştir.

Ara

Hamidiye İmam Hatip Ortaokulu olarak, öğrencilerimize İstanbul' un tarihi yerlerini tanıtmak amaçlı tarihi yarımada gezisi düzenledik.

Ara

Kağıthanede öncü spor tarafından yapılan akıl zeka oyunları ve sportif yarışmalarda toplamda 8 kupa alarak ilçede en fazla kupa alan okul olduk. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

ÖĞRENCİLERİMİZ OKUMAYI SEVSİNLER DİYE ONLARA OKUMA KÖŞELERİ TASARLADIK.

Eyl

BİN FİDAN BİR İSTANBUL PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

May

UFKA YOLCULUK DERNEĞİ İLE GÜZEL AHLAK KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA OSMAN ESAT CONTAR İLÇE 1., DİLARA NAS İSE İLÇE 3. SÜ OLMUŞTUR. BAŞARILARINDAN DOLAYI ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

May

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ GEZİLERİMİZ, TEKNOLOJİ TASARIM DERS ETKİNLİKLERİMİZ, BİRLİKTE ÜRETTİĞİMİZ GÜZEL ESERLERİ SEGİLEME FIRSATI BULDUK. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

VELİ AKADEMİLERİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN 6 ADET SEMİNERİMİZE KATILAN VELİLERİMİZE KATILIM SERTİFİKALARI OKUL MÜDÜRÜMÜZ İBRAHİM ALKAN TARAFINDAN VERİLDİ. SEMİNERLERDE EMEĞİ GEÇEN REHBER ÖĞRETMENİMİZ HARUN DEMİR´ E TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

EVİN OKULA YAKINLAŞMASI VE DEĞİŞEN ANNE BABA ROLLERİ PROJESİ İLE İLGİLİ VERİLEN SEMİNERLERİMİZİ REHBER ÖĞRETMENİMİZ HARUN DEMİR´ İN SUNUMU İLE TAMAMLADIK. KATILAN VELİLERİMİZE SERTİFİKALARI OKUL MÜDÜRÜMÜZ İBRAHİM ALAKAN TARAFINDAN VERİLMİŞTİR. SEMİNERLERİMİZE KATILAN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

8. ÖĞRENCİLERİMİZE OKUL TANITIM GEZİLERİMİZE BEŞİKTAŞ ATATÜRK ANADOLU LİSESİ GEZİSİYLE DEVAM EDİYORUZ.

May

MÜZİK ÖĞRETMENİMİZ MERVE KARA REHBERLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ KAĞITHANE HALK OYUNLARI GÖSTERİSİNDE OKULUMUZU TEMSİL ETTİLER.

May

OKULUMUZ 5. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN SİYER DERSİNE DAİR ÖĞRENDİKLERİ BİLGİLERLE YAPTIKLARI GÜZEL ÇALIŞMALARIMIZ

May

RESİM ÖĞRETMENİMİZ RECAİ GÜLTEKİN REHBERLİĞİNDE 7-H SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ LİNOL BASKI ÇALIŞMALARI YAPTILAR.