İSTANBUL / KAĞITHANE - Hamidiye İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı II. dönem yeni ders programı bağlantıda verilmiştir.

Ekm

7-22 Ekim tarihleri arası kutlanan Code Week kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. Katkılarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Filistinli şehitlerimiz için öğle namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kıldık. Allah kabul etsin.

Ekm

Öğrencilerimiz değerler eğitimi kapsamında Hacı Kenan camisini ziyaret ettiler.

Ekm

İmam hatip okullarının kuruluşu okulumuzda yapılan programla kutlandı.

Eyl

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (sav) ' in dünyaya gelişini ifade eden mevlid kandilini okulumuzda düzenlediğimiz programla kutladık.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı ders giriş çıkış saatleri görseldeki şekildedir.

2022-2023 Eğitim öğretim yılından itibaren okul üniformamız değişiyor.

Tem

Hamidiye İmam Hatip Ortaokulu 2021 Lgs sonuçlarına göre 37 öğrencisini %10 luk dilime sokarak başarısını arttırmaya devam etti. Mezun sayımızda ki büyük düşüşe rağmen %10 luk dilime giren öğrenci sayımızı korumayı başardık. Tüm öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyoruz.

Eyl

Hamidiye İmam Hatip Ortaokulu Başarılarını Arttırarak Sürdürüyor.

Haz

Hamidiye İHO'dan yeni rekor. LGS sonuçlarına göre 3 öğrencimiz %1'lik dilime girerek önemli başarıya imza atmışlardır. Ayrıca 30 öğrencimiz de %10' luk dilime girerek Hamidiye rekoru kırmışlardır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve başarılarıyla bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Tem

Hamidiye İmam Hatip Ortaokulu olarak 2019 LGS Sonuçlarına Göre İlçe Birincisi olan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder, yeni okullarında başarılar dileriz.

May

TALES MATEMATİK OLİMPİYATLARI FİNALLERİNE İMAM HATİP ORTAOKULU OLARAK 3. ÖĞRENCİMİZLE KATILMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ.

Şbt

Okulumuzun bay ve bayan mescid halıları hayırsever bir velimiz tarafından yenilenmiştir.

Şbt

Okulumuz öğrencileri ile CNR Kitap Fuarı' na gezi düzenledik. Yaklaşık 450 öğrencimizin katıldığı gezide çocuklarımıza kitap sevgisi aşılamaya çalıştık.